מאפינס שוקולד, שיבולת שועל ובננה

מאפינס שוקולד שיבולת שועל בננה בריאה. מיוצר עם דבש, שיבולת שועל, בננות, שמן קוקוס ושוקולד צ'יפס! ארוחת בוקר או חטיף ידידותי להקפאה!

 

מאפינס שוקולד שיבולת שועל בננה בריאים אלו מקלים על זמן ארוחת הבוקר! הם מושלמים לאחסון במקפיא לארוחת בוקר או חטיף מהיר וקל תוך כדי תנועה.

 

הבננות, שמן הקוקוס והדבש שומרים על המאפינס האלה סופר רכים ולחים. אני מוסיף גם כמות טובה של שוקולד צ'יפס לבלילה. אני בדרך כלל עושה תערובת של צ'יפס שוקולד מריר ושוקולד מתוק למחצה.

 

מאפינס שיבולת שועל צ'יפס אלו הם קלים מאוד להכנה. כל מה שאתה צריך זה קערה אחת וכמה מצרכים. הנה מה שתצטרך:

 

רכיבים

שיבולת שועל: אני ממליץ להשתמש בשיבולת שועל מגולגלת או מיושנת. שיבולת שועל חתוכה מפלדה לא תעבוד במתכון זה.

סוכר חום בהיר: קוראים אחרים הכינו את הסוכר החום וסירופ מייפל החליף אותו.

קינמון: מוסיף את המאכלים הכמות המושלמת של התבלין.

מלח

אבקת סודה לשתייה

ביצים: לתחליף ביצי פשתן תחליפי ביצה.

דבש: יכול להחליף בסירופ מייפל אם יש לך את זה על היד.

בננה: אני אוהבת להשתמש בבננות בשלות נוספות. ככל שהבשלים הם מתוקים יותר הם יכינו את המאפינס שלך!

וניל: אני אוהב להשתמש בתמצית וניל במאפין זה עם זאת ניתן להוסיף גם תמצית שקדים.

חלב: חלב סויה, חלב שקדים או חלב קשיו עובדים גם כן.

שמן קוקוס: אם אין לכם שמן קוקוס תוכלו להשתמש בקנולה או בשמן צמחי במקום.

צ'יפס שוקולד חצי מתוק: אני משתמש בתערובת של שוקולד צ'יפס חצי מתוק וכהה.

 

כיצד להכין מאפינס שיבולת שועל שיבולת שועל בננה בריאה

לחמם את התנור מראש ל -350 מעלות. משמנים תבנית מאפינס בתרסיס לבישול.

מערבבים חומרים יבשים: בקערה גדולה שלבו את שיבולת השועל, הסוכר, הקינמון, המלח והסודה לשתייה.

מערבבים רכיבים רטובים: בקערה בינונית שלבו ביצים, דבש, בננות מחית, וניל, חלב ושמן קוקוס.

שלב את הבלילה: הוסף את החומרים הרטובים לחומרים היבשים. מערבבים עד לאיחוד, לא מערבבים יתר על המידה. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.

אופים: מגררים את הבלילה באופן אחיד לפח מאפין מוכן. אופים 30 דקות או עד להגדרה והחלקים שחומים מעט.

מצנן: אפשר למאפינס להתקרר בתבנית למשך 10 דקות ואז להסיר להתקרר לחלוטין.

 

וריאציות

החלף אגוזי מלך או אגוזי פקאן לשבבי השוקולד.

מוסיפים זרעי פשתן לבלילה לתוספת סיבים תזונתיים.

פירות יבשים או חמוציות יהיו טעימים במאפינס האלה!

אפשר למאפינס להתקרר מספר דקות לפני ששחררים אותם מהתבנית להתקרר לחלוטין.

 

יש לאחסן מאפינס בכלי אטום אוויר במקרר עד שבוע או במקפיא עד 3 חודשים.

 

אני אוהבת להגיש את המאפינס האלה חמים עם טפטוף של סירופ מייפל וחמאה. תהנו!

 

רעבים? יש לכם אירוע בקרוב? השאירו פרטים ואחזור אליכם

לקוחות ממליצים

יכול לעניין אתכם

סגירת תפריט