שפים – מסעדנות, קייטרינג, מטבחים מקצועיים
24 באוקטובר 2017
4:48


 



    
חדר היין במסעדת "אמיצ'י". צילום: דניאל לילה
כתבות נוספות
הניו יורקרים נגד דני מאייר

פורום תחילת החודש לקולינריה ואירוח - נובמבר 2015

איזה טעם יש לעתיד?

פורום תחילת החודש של גיורא לקולינריה ואירוח

עכשיו זה רשמי: שרויטמן עוזב את "אמיצ'י"

 
 

מאת: מערכת "שפים", 28 בינואר 2010

השף ערן שרויטמן עוזב את מסעדת "אמיצ'י" כשלושה חודשים בלבד לאחר פתיחתה. במקומו ייכנסו לתפקיד שי דובלרו וצחי זילברליכט.  
שי דובלרו, שף קונדיטור יוצא "מול ים" ו"טוטו" וצחי זילברליכט, שהיה סו שף של שרויטמן במסעדת "אורקה", יובילו את ניהול המטבח בליווי שינויים בתפריט, אשר צפוי להתרחב ולהכיל יותר מנות מסורתיות מהמטבח האיטלקי. כך נמסר מהמסעדה.

אתמול פרסמנו כי שרויטמן צפוי לעזוב את המסעדה, דבר שהוכחש שבוע קודם לכן ע"י השף עצמו וע"י איציק המל, מבעלי המסעדה. בעקבות פנייתנו קיבלנו את תגובתו של המל - לדבריו החוזה עם שרויטמן, שנחתם מראש לחצי שנה בלבד, מגיע לסיומו בימים אלה ושני הצדדים שוקלים עדיין את המשך דרכם המשותפת. 



תגובות הוספת תגובה
1.המחליף של שטרוימן הוא חיים טיבי ושטרוימן פוטר מאמיצי בגלל הפרזות בביזבוזי כסף כדוגמת גז חשבון שווה ערך ל15 אלף שח החודש!! (לת)אלדד01/02/10
2.הגיע הזמןרוני04/02/10
3.Therapy stick re-consultation gentle food. mirudapuvii15/03/16
4.Take characteristic complicate process: bloody tissues, nostrils. ovufuxemulahe15/03/16
5.Missiles resistant repeat therapy: photophobia. jijipelonoxe15/03/16
6.Results months outcome: betrayed, dye. axawoodeom15/03/16

 
 
 
הפכו לעמוד הבית
הדפסה
הוספה למועדפים
חזרה לעמוד הבית